Undervisningen

Undervisningen foregår på Brofogedvej 10 på Nørrebro i København (onsdage mellem 17.00-20.00) eller ved udkørsel til elevens adresse (alle hverdage).

Undervisningen vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs niveau/ønsker og ambitioner. Som underviser går jeg meget op i at der er den rette balance mellem spilleglæde og udvikling. Jeg forsøger derfor så vidt muligt at integrere de nødvendige øvelser i det repertoire vi spiller, hvad enten det er rytmisk træning, træning af improvisation, teknik etc.

En anden ting jeg fokuserer meget på er at elevens udvikling bliver balanceret, dvs. at vi mest arbejder med elevens mindre stærke sider, således at eleven bliver mest muligt robust til at klare de udfordringer der kommer som musiker. Dette gælder især de elever som har planer om at søge ind på videregående musikuddannelse.

En lektion vil typisk bestå af følgende elementer:

  • Spille repertoire
  • Refleksion over udvikling i spil
  • Problemløsning / øvelser  (eks. fingersætninger)
  • Teori
  • hørelære    
  • Indstudering af nyt materiale
  • Opsummering og gennemgang af næste uges hjemmearbejde

En lektion varer normalt 45 min (anbefales). For elever med et højt niveau eller elever som har tid og motivation til at øve meget er 60 min også en god løsning.

30 min er også en mulighed for dem som blot ønsker at få lidt feedback samt nye hjemmeopgaver.

For to elever med nogenlunde samme niveau eller som ønsker at arbejde med det samme emne, kan en time med to elever være et godt økonomisk alternativ. Der vil typisk være teori og andre informationer som begge elever kan modtage samtidig. Der vil derudover også være mulighed for lidt sammenspil og mulighed for at den ene kan øve på el-klaver (med hovedtelefoner) mens den anden elev arbejder med læreren.